NEAPINED

Μύκονος, Κρήτη και Κω τα ελληνικά νησιά που θα δείτε να κυκλοφορεί το Keraboss αυτό το καλοκαίρι

Συνεχής και μεγάλη είναι η ζήτηση για το «Made in Greece αυτοκίνητο» που κατασκευάζει η KERABOSS CARS MANUFACTURING και από τις αρχές αυτοκινήτου μπορεί και εκδίδει πινακίδες κυκλοφορίας στους ευρωπαϊκούς δρόμους. 

Μιλώντας στο Caroto η Στέλλα Κεραμπός αφού αναφέρει ότι η ζήτηση είναι συνεχής και μεγάλη ωστόσο εξηγεί ότι δεν υπάρχει η ρευστότητα που θα επιταχύνει τις εκπληρώσεις των παραγγελιών άμεσα.

«Η ζήτηση για αυτοκίνητα είναι συνεχής και μεγάλη, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα, να κατασκευάσουμε πιο γρήγορα τα αυτοκίνητα, διότι χρειάζονται χρήματα για να υποστηρίξουμε τις απαραίτητες πρώτες ύλες, προσωπικό και τον κατάλληλο χώρο και αναγκαζόμαστε να δεχόμαστε λίγες-λίγες παραγγελίες και επιλεκτικά σαφώς, για να μπορέσουμε να είμαστε συνεπείς. Καθότι τα αυτοκίνητα μας είναι χειροποίητα και χρειάζεται χρόνος για να κατασκευαστούν. Δεδομένου ότι είναι κατασκευή εξολοκλήρου και όχι μετατροπή ή συναρμολόγηση».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο στόχος που είχε αρχικά τεθεί αφορούσε την υλοποίηση 65 και πλέον οχημάτων κάθε έτος, γεγονός που η ζήτηση ξεπερνάει τον εν λόγω στόχο.

Πουλάει φτιάχνει… η   KERABOSS CARS MANUFACTURING

Σε κάθε περίπτωση η KERABOSS CARS MANUFACTURING προκειμένου  να είναι συνεπής με τους πελάτες της, πρώτα έχει τα χρήματα που απαιτούνται για την κατασκευή του και μετά το βάζει σε τροχιά υλοποίησης. Έτσι, με τα έσοδα που προκύπτουν από την πώληση ενός Keraboss, προχωρά η κατασκευή του επόμενου. Για αυτόν ακριβώς το λόγο κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική η ένταξη της στον αναπτυξιακό προκειμένου να ανταποκριθεί στις μεγάλες ανάγκες που απαιτούνται για την υλοποίηση ενός χειροποίητου αυτοκινήτου, κυρίως σε εργατικά χέρια, αλλά και ακριβών εξαρτημάτων.

Στο σημείο αυτό η Στέλλα Κεραμπός επισημαίνει στο Caroto, ότι παρ όλες της δυσκολίες η ελληνική εταιρία συνεχίζει με την ίδια ορμή και ενθουσιασμό και προσθέτει: «…καταφέρνουμε να τα δημιουργούμε τα νέα οχήματα, στο χώρο που ξεκίνησαν όλα, δηλαδή στο εργαστήριο – studio που είναι πολύ μικρό για αυτά που θέλουμε να δημιουργήσουμε».

«Πριν από 14 χρόνια, ξεκινήσαμε την κατασκευή του πρώτου μας αυτοκινήτου, με όλο τον ενθουσιασμό και τα όνειρα που έχει κάθε δημιουργός με όραμα.  Μπροστά στον χείμαρρο της επιθυμίας μας και των ονείρων μας, κάθε εμπόδιο το περνάγαμε και η νίκη κάθε μικρού ή μεγάλου  εμποδίου ήταν ένα επίτευγμα για εμάς. Μετά και την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου μας, η ανταπόκριση του κόσμου, ήταν άμεση και το ενδιαφέρον πολύ μεγαλύτερο του μεγέθους της δουλειάς μας, διότι εμείς δεν κατασκευάζουμε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής».

Τα KERABOSS SUPER K θα κυκλοφορούν Μύκονο Κρήτη Κως και Saint Tropez

Σε κάθε περίπτωση ήδη αρκετά Keraboss κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους, εμείς ήδη συναντάμε ένα στο Κολωνάκι, ενώ σημαντικές παραγγελίες έχουν δρομολογηθεί σε ελληνικά νησιά, μεταξύ των οποίων η Κρήτη, η Κως, η Μύκονος, σε εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Μια τέτοια παραγγελία αφορά και 5 Keraboss σε εταιρία στην Κω, με το ένα εξ αυτών να βρίσκεται ήδη στο νησί του Ιπποκράτη.

Το επόμενο διάστημα ένα ακόμα όχημα KERABOSS SUPER K θα ταξιδέψει  και στο Saint Tropez, μιας και ο υποψήφιος αγοραστής του ζει εκεί. Ο οποίος ενόσω βρισκόταν στη χώρα μας για διακοπές πριν λίγο καιρό, έδωσε την παραγγελία του.

«Είναι ένας άλλο κόσμος μια άλλη φιλοσοφία. Το KERABOSS είναι αυτοκίνητο με χαρακτήρα! είναι αυτοκίνητο δροσερό, σαφώς ξεχωριστό σε εμφάνιση, είναι νεανικό, με κορυφαία οδηγική απόλαυση, είναι ένα αυτοκίνητο που θες να ζεις μαζί του. Ένα όχημα για όλες τις εποχές του χρόνου, τέλειο, σύγχρονο, πάντα διαχρονικό, επίκαιρο, που κάνει τον οδηγό του και ιδιοκτήτη να νιώθει, εκτός από ασφαλής,  μοναδικός και ξεχωριστός, μας αναφέρει η Στέλλα Κεραμπός. Το  Keraboss είναι αυτό που έλειπε από τη ζωή μας, αυτό που πάντα αναζητάμε, αυτό το κάτι άλλο, το ανέμελο, το συναρπαστικό lifestyle, αυτό που κάνει τη ζωή αλλιώς. Η ζωή δεν περιμένει, πρέπει να ζεις, την κάθε της στιγμή και να την απολαμβάνεις, αυτή ήταν η έμπνευση μας», λέει χαρακτηριστικά η Στέλλα Κεραμπός.

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Ο Γιώργος είναι πολύ φίλος και πολύ καλός συνεργάτης έτυχε λοιπόν να με κάνει μια βόλτα με το συγκεκριμένο όχημα!!!οφειλο να πω ότι μου αρέσει!!θα περιμένω όμως γιατί η τιμή του αυτή τη στιγμή είναι πιστεύω ανεβασμένη καταλαβενω ότι τα κοστει είναι τεράστια αλλά όμως μπράβο είναι φανταστικό summer car!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!