NEAPINED

Το νέο Toyota C-HR θα είναι και plug-in υβριδικό

Όπως είχαμε δει και στο bZ Concept SUV η Toyota ετοιμάζει τη νέα γενιά C-HR. Θα παρουσιαστεί μέσα στο 2023 και θα συνεχίσει να παράγεται στην Τουρκία.

Τόσο από το bZ Concept όσο και από το ολοκαίνουργιο Prius η Toyota έχει δείξει τη νέα της σχεδιαστική φιλοσοφία με την αιχμηρή αισθητική. Τώρα, οι Ιάπωνες επανέρχονται με το C-HR Prologue, ένα πρωτότυπο μοντέλο που αποτελεί εξέλιξη του ενός από τα 15 που είχαν παρουσιαστεί πέρυσι.

Όπως μπορείτε να δείτε το C-HR Prologue έχει την ίδια βάση με το σημερινό C-HR διατηρώντας το πίσω επικλινές μέρος, αλλά έχοντας μπροστά μία επιθετική μάσκα που μας παραπέμπει ευθέως στο νέο Prius. Έτσι, το νέο C-HR θα έχει το στιλ του εικονιζόμενου concept, αλλά με πεντάθυρο αμάξωμα.

Σημαντικά είναι τα νέα πως πέρα από την δίλιτρη υβριδική έκδοση θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική. Η οποία θα είναι η πρώτη που θα κατασκευάζεται επί ευρωπαϊκού εδάφους και συγκεκριμένα στην Τουρκία.

Έτσι, η Toyota θα έχει στην γκάμα της τρία PHEV μοντέλα: το RAV4, το επερχόμενο C-HR και το Prius που θα κυκλοφορήσει μόνο ως plug-in υβριδικό στην Ευρώπη (δεν αποκλείεται το ίδιο να ισχύσει και για το C-HR).

Για την ώρα δεν υπάρχει κανένα επίσημο στοιχείο πέρα από τις εικόνες που βλέπετε και που δημοσιεύθηκαν στο ετήσιο φόρουμ της Toyota που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο ετήσιο φόρουμ Kenshiki. Προσεχώς, θα έχουμε περισσότερα στοιχεία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!