NEA

Πώς τα πήγε κόντρα στον τάρανδο το MG ZS;

Το ηλεκτρικό SUV της MG είναι μια ακόμη απόδειξη πως τα κινεζικά αυτοκίνητα βελτιώνονται συνεχώς και έχουν κάνει άλματα σε κάθε επίπεδο.

Αρχικά τα κινεζικά αυτοκίνητα έχουν ξεπεράσει τα ποιοτικά τους προβλήματα, ενώ τα πρόσφατα αποτελέσματα του Euro NCAP μας έδειξαν πως πλέον διαθέτουν και πολύ υψηλά επίπεδα ασφαλείας.

Τώρα, έρχεται και μια δοκιμή από τους συναδέλφους στο km77 να μας επιβεβαιώσει πόσο καλή δουλειά έχει γίνει και στα δυναμικά χαρακτηριστικά των κινεζικών αυτοκινήτων.

Ενδεικτικό είναι το τεστ αποφυγής εμποδίων όπου το MG ZS κατάφερε να εντυπωσιάσει με μία ταχύτητα εισόδου στα 77 χλμ./ώρα.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!