NEA

Πότε η Toyota θα λανσάρει το νέο Hilux

Μέσα στην επόμενη διετία η ιαπωνική εταιρία θα προχωρήσει στην παρουσίαση ενός νέου Hilux που θα βασίζεται στο νέο TNGA-F πλαίσιο.

Το νέο Hilux πιθανότατα θα αποτελέσει ένα παγκόσμιο pickup που θα εντάσσεται στην οικογένεια των Tundra και Tacoma που πωλούνται στη βορειοαμερικανική αγορά.

Η βάση του θα είναι το νέο πλαίσιο που ονομάζεται TNGA-F όπου το F θα σημαίνει «Frame». Αυτή είναι και μία ένδειξη για το ό,τι πρόκειται για ένα πλαίσιο τύπου σκάλας που υποστηρίζει μεταξόνια από 2,85 έως και 4,18 μέτρα.

Πάνω στο TNGA-F βασίζεται το Land Cruiser 300 και το Tundra. Λογικά το νέο Hilux θα εξακολουθήσει να έχει κινητήρες πετρελαίου, ενώ ίσως να δούμε και μία υβριδική έκδοση, όπως με το Tacoma των 2,4 λίτρων που αποδίδει 350 ίππους. Επίσης, δεν πρέπει να αποκλειστεί και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Σχεδιαστικά το νέο Hilux θα συμβαδίζει με το πρότυπο του Tundra. Μια πρώτη εικόνα μας δίνουν τα παραπάνω σκίτσα που έχουν υποβληθεί από την Toyota για τις απαραίτητες πατέντες στο αμερικανικό γραφείο ευρεσιτεχνιών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!