NEAPINED

Lamborghini Miura: Πέρασαν 60 χρόνια για το πιο όμορφο αυτοκίνητο στο κόσμο [video]

Για εμάς η Miura είναι ένα ανεπανάληπτο μοντέλο και το ομορφότερο που έχει υπάρξει ποτέ.

Όσα χρόνια και αν περάσουν η Miura παραμένει πάντα νέα. Και φέτος συμπληρώνει τα 60 της χρόνια με την ιταλική φίρμα να το γιορτάζει με ένα βίντεο.

Σε αυτό βλέπουμε μία πράσινη Miura να κινείται σβέλτα στους ορεινούς δρόμους της Ιταλίας εντυπωσιάζοντας ακόμα και σήμερα με τις γραμμές της. Ωστόσο, δεν είναι μόνη της. Κάποια στιγμή στην παρέα μπαίνουν και κάποιοι “ανταγωνιστές”, όπως μία Porsche 911 Turbo, ένα Audi R8 και μία McLaren 720.

Λίγο πριν τελειώσει το video, τα τρία πιο σύγχρονα αυτοκίνητα προσπερνούν την πανέμορφη Miura και χάνονται στο βάθος του δρόμου. Όμως η Miura παραμένει ακλόνητη στον μύθο της, καθώς για πολλούς -και όχι άδικα- θεωρείται ότι είναι το αυτοκίνητο που ουσιαστικά δημιούργησε την κατηγορία των supercars.

Πάντως, ίσως να παρατηρήσατε πως από την παρέα λείπει κάποια Ferrari. Και ίσως να γνωρίζετε τον λόγο αφού η Lamborghini ίσως να κατασκεύαζε μόνο γεωργικά μηχανήματα αν ο Enzo Ferrari δεν είχε προσβάλλει τον Ferruccio Lamborghini.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!