ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WWCOTY 2023: Το Kia Niro ψήφισαν οι γυναίκες

Η Kia ανακοίνωσε σήμερα ότι το ολοκαίνουργιο Niro κέρδισε το βραβείο «Καλύτερο Αυτοκίνητο στον Κόσμο για το 2023» στο θεσμό «Women’s World Car of the Year».

Πριν ψηφίσουν, οι 63 γυναίκες δημοσιογράφοι αυτοκινήτων από 43 χώρες δοκίμασαν δεκάδες μοντέλα και τα αξιολόγησαν στην κάθε τους λεπτομέρεια. Στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας επιλέχθηκαν τα καλύτερα αυτοκίνητα σε κάθε κατηγορία από συνολικά 59 υποψήφια μοντέλα.

Στο δεύτερο γύρο η κριτική επιτροπή ψήφισε μεταξύ των παραπάνω 6 μοντέλων για να αναδείξει το Καλύτερο Αυτοκίνητο  του Κόσμου 2023. Στο τέλος, και μετά από πολύωρες αξιολογήσεις, η ζυγαριά έγειρε πολύ υπέρ του Kia Niro.

Η ανακοίνωση του νικητή έγινε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μια πολύ ξεχωριστή μέρα όχι μόνο γιατί δίνει στις γυναίκες “φωνή” αλλά και λόγω του ότι σε πολλές χώρες η αυτοκινητοβιομηχανία συνδέεται με την προσωπική αυτονομία.

Το ολοκαίνουργιο Niro έχει σχεδιαστεί από την αρχή για να ανταποκρίνεται και να υπερβαίνει τις προσδοκίες των περιβαλλοντικά ευαίσθητων καταναλωτών. Αναπόσπαστο μέρος της αυξανόμενης ηλεκτροκίνητης σειράς μοντέλων της Kia, η επόμενη γενιά Niro έχει σχεδιαστεί από την αρχή για να ανταποκρίνεται στις περίπλοκες και ποικίλες ανάγκες των σημερινών καταναλωτών που έχουν επίγνωση της βιωσιμότητας.

Η δεύτερη γενιά του Niro έχει ήδη κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Golden Steering Wheel στην κατηγορία «Compact SUV» και της πρώτης θέσης στην κατηγορία μαζικής αγοράς στη μελέτη J.D. Power 2022 Electric Vehicle Experience Ownership Study.

Όλες οι ψηφοφορίες έχουν επαληθευτεί από την Grant Thornton  στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας που  έχει πιστοποιήσει τα αποτελέσματα του WWCOTY από την έναρξή του το 2009.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ποιοτικό περιεχόμενο που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη στο έργο μας θα ήταν να απενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο ιστότοπο το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Η ομάδα του Caroto