NEAPINED

Εντυπωσιάζει το Cupra Tavascan [video]

Η Cupra αναμένεται να ενισχύσει τη δυναμική της πορεία με ένα νέο SUV που θα παρουσιαστεί προσεχώς.

Για την ώρα η ισπανική εταιρία μας δίνει ένα teaser βίντεο για το Tavascan προετοιμάζοντας το έδαφος μέχρι την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου. Το video αυτό έγινε σε συνεργασία με την γνωστή τραγουδίστρια Rosalia και φέρνει στο προσκήνιο το γενικότερο νεανικό πνεύμα που επικρατεί μέσα στη Cupra.

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τα μηχανικά μέρη το Tavascan θα βασίζεται στην πλατφόρμα ΜΕΒ και θα μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη με το ID. 5 GTX. Έτσι, περιμένουμε να έχει μπαταρία 77 kWh με μία αυτονομία κάτω από τα 500 χιλιόμετρα, με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και ισχύ 299 ίππων για ένα σπριντ στα «0-100» στα περίπου 6 δεύτερα.

Σχεδιαστικά αναμένουμε ένα εντυπωσιακό σχήμα με τη γνωστή μάσκα της Cupra. Το πίσω μέρος θα είναι πολύ ιδιαίτερο και αεροδυναμικό και δεν θα αποκλίνει και πολύ από το πρωτότυπο που είχε αποκαλυφθεί πέρυσι.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!