NEAPINED

Το Smart #3 είναι έτοιμο για την Ευρώπη

Η Smart παρουσίασε το μεγαλύτερο της SUV στην Σαγκάη και από του χρόνου θα ξεκινήσει να λανσάρει τα μοντέλα της και στις ευρωπαϊκές αγορές. Στις αρχές 2024.

Αν δεν το γνωρίζετε η Smart δεν είναι αυτή που ξέρατε. Μετά την εξαγορά της κατά το ήμισυ από την Geely τα νέα της μοντέλα είναι SUV και ήδη έχει παρουσιάσει το Smart #1.

Πάνω στα ίδια μηχανικά μέρη θα λανσάρει και το Smart #3 το οποίο έχει παρόμοιο μίνιμαλ σχεδιασμό και που φτάνει σε μήκος τα 4,4 μέτρα και είναι 3,5 εκατοστά μακρύτερο από το Smart #1. Λογικά, αυτό το ηλεκτρικό θα κληθεί να αντιμετωπίσει από το Mini Countryman μέχρι και το μεγαλύτερο Tesla Model Y.

Στο εσωτερικό βλέπουμε ένα νεανικό ταμπλό με μία μεγάλη οθόνη 12,8’’ να εξέχει ελεύθερη και μια φαρδιά κεντρική κονσόλα που πάει κόντρα στο EV πρότυπο αφού καταλαμβάνει μεγάλο όγκο.

Σχετικά με το σύστημα πρόωσης, η βασική έκδοση θα έχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ για τους πίσω τροχούς με ισχύ 272 ίππων. Η τετρακίνητη έκδοση Brabus με τα δύο μοτέρ θα αποδίδει 428 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!