NEA

Mercedes E-Class All-Terrain: Παίζει μπάλα σε όλα τα τερέν!

Η νέα E-Class παρουσιάστηκε πριν από μερικές εβδομάδες και οι φήμες για μία εκτός δρόμου έκδοση ξεκίνησαν να εντείνονται.

Αν και το πιο πιθανό είναι να δεις μία Mercedes E-Class στους δρόμους ως ταξί, υπάρχουν και άλλες αγορές που ζητούν ακόμη και το κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να δώσει μία All-Terrain έκδοση. Όπως και στην προηγούμενη γενιά της.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι έτοιμη για επίσημο λανσάρισμα, αλλά η λογική λέει προς το τέλος του έτους με τιμή λίγο πάνω από αυτή της λιμουζίνας.

Μέχρι τότε οι συνάδελφοι από το ρωσικό kolesa.ru ετοίμασαν μία προσέγγιση για το πως θα μοιάζει μία τέτοια έκδοση. Τα renderings δείχνουν μία E-Class με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, προστατευτικά στα φτερά, πλευρικά μαρσπιέ και χρωμιωμένο διαχύτη στο πίσω μέρος.

Όπως μπορούμε να δούμε εμπνεύστηκαν από το estate αμάξωμα που ταιριάζει περισσότερο στον crossover χαρακτήρα του μοντέλου που θα αντιμετωπίσει το Audi A6 Allroad. Πιθανότατα στην έκδοση E450, με τον εξακύλινδρο τούρμπο κινητήρα των 375 ίππων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!