NEAΑΓΩΝΕΣ

Ο Daniel Ricciardo ξεφορτώνεται ότι έχει σχέση με McLaren

Το εντυπωσιακό μοβ McLaren του Αυστραλού οδηγού είναι τώρα διαθέσιμο προς πώληση μέσω της McLaren New Forest στο Ηνωμένο Βασίλειο, με αρχική τιμή 249.000 ευρώ.

Ο Daniel Ricciardo αποφάσισε να χωρίσει τον δρόμο του με τη McLaren 720S Spider, σηματοδοτώντας το τέλος μιας περιόδου που αγωνιζόταν για την ομάδα McLaren Formula 1. Πλέον, εκτελεί χρέη τρίτου οδηγού στην ομάδα της Red Bull Racing.

Ο Ricciardo οδηγούσε αυτό το εκπληκτικό αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022 της Formula 1. Δεν είναι σαφές εάν το αγόρασε ο ίδιος ή το έλαβε ως δώρο από τη McLaren. Παρ’ όλα αυτά, το αυτοκίνητο αναζητά τώρα ένα νέο ιδιοκτήτη.

Το εξωτερικό του κεντρομήχανου supercar εντυπωσιάζει με το χρώμα Lantana Purple, ενώ οι ζάντες του, 19 ιντσών μπροστά και 20 ιντσών πίσω, ξεχωρίζουν από μια κομψή γκρι μεταλλική εμφάνιση και προκλητικές κίτρινες δαγκάνες φρένων.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, το McLaren 720S Spider εφοδιάζεται με έναν γνωστό κινητήρα V8 χωρητικότητας 4,0 λίτρων και διπλής υπερτροφοδότησης. Αυτός ο κινητήρας αποδίδει 720 ίππους και 770 Nm ροπής. Παρόλο που πρόσφατα παρουσιάστηκε η McLaren 750S, η 720S συνεχίζει να θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ολοκληρωμένα supercars της τελευταίας δεκαετίας.

H εικονιζόμενη McLaren 720S Spider διαθέτει πολλά πακέτα επιλογών, συμπεριλαμβανομένων του Performance Plus Pack, του Convenience Pack, του Exterior Carbon Fiber Upgrade Pack 1, του Interior Carbon Fiber Pack 3, ηλεκτρικά και θερμαινόμενα καθίσματα με λειτουργία μνήμης και σύστημα παρκαρίσματος 360 μοιρών. Επιπλέον, διαθέτει εγγύηση από τον κατασκευαστή για ακόμη 12 μήνες και έχει διανύσει μόλις 10.861 χιλιόμετρα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!