NEAPINED

Πόσο κοστίζει το νέο Toyota C-HR στην Ελλάδα

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyota ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του ολοκαίνουργιου C-HR στην εγχώρια αγορά. Από 29.300 ευρώ, πρώτες παραδόσεις στα τέλη του έτους.

Το νέο πλήρως υβριδικό C-HR με την ριζοσπαστική σχεδίαση είναι διαθέσιμο στην online πλατφόρμα της Toyota. Οι τιμές ξεκινούν από τις 29.300 ευρώ για την βασική έκδοση 1.8 με τους 142 ίππους.

Ψηλότερα υπάρχει η δίλιτρη έκδοση με τους 190 ίππους που ξεκινά από τις 35.270 ευρώ, ενώ η τετρακίνηση AWD-i εκδοχή κοστίζει 2.000 ευρώ επιπλέον (από 37.270). Οι τετρακίνητες AWD-i εκδόσεις έχουν ένα κόμπακτ ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα που εμπλέκεται έως τα 180 χλμ./ώρα.

Για πρώτη φορά το C-HR έχει και plug-in υβριδική έκδοση με 223 ίππους που ξεκινά από τις 39.470 ευρώ. Διαθέτει μία μπαταρία 13,6 kWh που φορτίζει στα 3,5 kW και που προσφέρει μία αυτονομία στα 66 χιλιόμετρα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές πώλησης του νέου C-HR ανά έκδοση εξοπλισμού και κινητήρα. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε εδώ το αρχείο με τον τιμοκατάλογο και τον εξοπλισμό.

Τι λέει η Toyota για το νέο C-HR

Το νέο Toyota C-HR αρχίζει την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά, με την εκκίνηση των online κρατήσεων. Μέσω της νέας αυτής πλατφόρμας, οι ενδιαφερόμενοι έρχονται ακόμα πιο κοντά στην απόκτηση του δικού τους C-HR, μιας και μέσω της ολοκλήρωσης της διαδικασίας, οι πελάτες θα λάβουν άμεση προτεραιότητα στην παραλαβή του αυτοκινήτου τους. Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες παραδόσεις αυτοκινήτων αναμένονται τέλος του 2023.

Μετά την αποκάλυψη του νέου Toyota C-HR στα τέλη Ιουνίου, η online κράτηση έρχεται να μετουσιώσει το υψηλό ενδιαφέρον των πελατών σε απτή εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς. Έως και τις 11 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.toyota.gr, να προχωρούν σε διαμόρφωση της έκδοσης που τους ενδιαφέρει, σε επιλογή του Εξουσιοδοτημένου Εμπόρου που τους εξυπηρετεί και στη συνέχεια σε online κράτηση, χωρίς κάποια χρέωση.

Το νέο Toyota C-HR διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 29.130€, μέσα από την έκδοση C-ULT, η οποία λανσάρεται με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό, ασύγκριτα αναβαθμισμένου έναντι της απερχόμενης γενιάς, σε όλες τις διαστάσεις, με εστίαση στους τομείς της ασφάλειας, τεχνολογίας κινητήρων και πολυμέσων.

Από την πρώτη έκδοση διατίθενται πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3’’, σύστημα πολυμέσων Toyota Smart Connect με οθόνη αφής 8’’ και πλήθος συνδεδεμένων και απομακρυσμένων υπηρεσιών, όπως το Cloud σύστημα πλοήγησης και η ρύθμιση της θερμοκρασίας της καμπίνας από το smartphone, ασύρματη ενσωμάτωση στο Apple Car Play, πλήρως LED φωτιστικά σώματα, καθώς, φυσικά, και την 5η γενιά Toyota Hybrid Electric και 3η γενιά Toyota Safety Sense, με το σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου (BSM) στον βασικό του εξοπλισμό.

Στην online πλατφόρμα θα διατίθενται προς κράτηση οι εκδόσεις C-LUB, C-HIC, GR SPORT, PREMIERE EDITION και GR SPORT ULTIMATE EDITION, εξαιτίας της προτεραιότητας που έχει δοθεί στις παραγωγές στα εργοστάσια.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!