NEAPINED

H Alfa Romeo ρωτά για το πιο όμορφο αυτοκίνητο στον κόσμο

Μετά από 17 χρόνια οι Ιταλοί είναι έτοιμοι για τα αποκαλυπτήρια του νέου τους supercar που έχουν προγραμματισθεί για τις 31 Αυγούστου.

Ενόψει αυτής της αποκάλυψης, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία θέλει να ανεβάσει το ενδιαφέρον και με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης προχώρησε στη δημιουργία μερικών υποτιθέμενων φωτογραφιών.

Οι επιβεβαιωμένες λεπτομέρειες δείχνουν ότι η 8C, η οποία παρουσιάστηκε ως concept το 2003 και ως μοντέλο παραγωγής το 2007, μαζί με την εμβληματική T33 Stradale από τη δεκαετία του 1960, θα αποτελέσουν σχεδιαστική πυξίδα για το επερχόμενο supercar.

Μέχρι στιγμής, το σύστημα κίνησης παραμένει αδιευκρίνιστο. Ωστόσο, η Alfa Romeo ανεβάζει την αγωνία προσκαλώντας τους αλφίστι -και όχι μόνο- να οραματιστούν την αισθητική του supercar της. Θα είναι φουτουριστικό ή ρετρό; Κλασικό ή σύγχρονο; Θα διαθέτει τέσσερις ή δύο πόρτες; Σε κόκκινο ή πράσινο;

Η ιταλική φίρμα σκοπεύει να παρουσιάσει τις καλύτερες δημιουργικές προτάσεις στον λογαριασμό της στο Instagram. Μέχρι στιγμής βλέπουμε μερικές από αυτές που δημιούργησε η Alfa Romeo Αυστραλίας.

Οι φήμες είναι πολλές για το νέο supercar που θα μπορούσε να αποτίνει φόρο τιμής είτε στην 6C είτε στην 333. Το πρώτο θα μπορούσε να έχει τον twin-turbo V6 των 2,9 λίτρων με υβριδικό σύστημα κίνησης εμπνευσμένο από την F1.

Εναλλακτικά, το δεύτερο, θα μπορούσε να έχει σχέση με την εμβληματική T33 Stradale πριν από πενήντα χρόνια. Η Alfa Romeo σχεδιάζει να κατασκευάσει μόλις 333 μονάδες αυτού του σούπερ αποκλειστικού supercar.

Με μεγάλη προσμονή, ο διευθύνων σύμβουλος της Alfa Romeo, Jean Philippe Imparato, προβλέπει ότι το μοντέλο θα εξαντληθεί πλήρως πριν ακόμη την επίσημη παρουσίασή του. Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα και την πρεμιέρα που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Μουσείο της Alfa Romeo στο Arese της Ιταλίας.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!