NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Race for Glory: Μία απίστευτη ταινία με φόντο τα θηρία του Group B

Μια ιστορική σύγκρουση ανάμεσα στη Lancia και την Audi, για το πρωτάθλημα του 1983 και τα αξέχαστα αυτοκίνητα του γκρουπ B, επανέρχεται με μια νέα ταινία – ντοκιμαντέρ.

Το Race for Glory εξερευνά την έντονη αντιπαλότητα των ράλι της δεκαετίας του ’80 ανάμεσα στη Lancia και την Audi. Θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη στις αρχές του Ιανουαρίου.

Καθιστώντας εμφανή την κυριαρχία της Audi με το τετρακίνητο Quattro το 1982, η ταινία επικεντρώνεται στην τολμηρή πρόκληση της Lancia το 1983, χρησιμοποιώντας την πισωκίνητη Lancia 037.

Παρά την ισχυρή ομάδα της Audi, με κορυφαίους οδηγούς όπως οι Michèle Mouton, Hannu Mikkola και Stig Blomqvist, η Lancia, υποστηριζόμενη από τον ικανό Walter Röhrl, είχε ως στόχο να ανατρέψει τα δεδομένα.

Η αντιπαλότητα αποτελεί το ύψιστο είδος της επικίνδυνης, αλλά συναρπαστικής αγωνιστικής σκηνής της εποχής.

Με κύριο πρωταγωνιστή τον ανταγωνιστικό αγώνα μεταξύ των Mouton και Röhrl, η ταινία αναδεικνύει την άγρια αποφασιστικότητα ορισμένων από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές των ράλι.

Από το τρέιλερ, φαίνεται ότι υπάρχει μια δόση μυθοπλασίας στο σενάριο, αλλά ακόμα και έτσι, μια ταινία που αφορά μια από τις πιο σημαντικές περιόδους των ράλι είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!