NEAPINED

O Ken Block μας αποχαιρετά με το Electrikhana Two [video]

Η ομάδα Hoonigan παρουσίασε πρόσφατα το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς Gymkhana με τον αείμνηστο Ken Block, με τίτλο «Electrikhana Two: One More Playground».

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ken Block έχασε τη ζωή του σε ένα ατύχημα με snowmobile, όταν σε μια απότομη πλαγιά αυτό αναποδογύρισε και προσγειώθηκε πάνω του. Εκείνη την εποχή είχε ολοκληρώσει το πρώτο του βίντεο με το Audi S1 Hoonitron στο Λας Βέγκας.

Ωστόσο, υπήρχε υλικό και από το δεύτερο Electrikhana που αποτελεί τον επίλογο στα καταπληκτικά βίντεο που μας χάρισε ο 55χρονος Αμερικανός.

Το «Electrikhana Two: One More Playground» είχε γυριστεί στους δρόμους της Πόλης του Μεξικού τον Νοέμβριο του 2022, μόλις ένα μήνα πριν από το τραγικό ατύχημα του Block κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών.

Στο τελευταίο Gymkhana παρουσιάζεται το Audi S1 Hoonitron και υπάρχουν πολλές σκηνές στην Plaza de Toros México, τη μεγαλύτερη αρένα ταυρομαχίας στον κόσμο.

Μετά το αρχικό βίντεο Electrikhana που γυρίστηκε στο Λας Βέγκας, το Hoonitron υπέστη σημαντικές τροποποιήσεις. Η ομάδα μηχανικών της Audi Sport προσάρμοσε το σύστημα μετάδοσης κίνησης για να ευθυγραμμιστεί καλύτερα με τις απαιτήσεις του οδηγικού στυλ της ταινίας.

Ειδικότερα, υπάρχει ένα κιβώτιο προσομοίωσης ταχυτήτων, που λειτουργεί μέσω επιλογέα με κουπιά – παρόμοιο με το σύστημα που συναντάμε στο Hyundai Ioniq 5 N.

Η ενσωμάτωση αυτού του κιβωτίου ταχυτήτων επιτρέπει πιο ελεγχόμενες ολισθήσεις και ντόνατς. Επιπλέον, το αυτοκίνητο μπορεί πλέον να εκτελεί burnouts με κίνηση σε όλους τους τροχούς, περιστρέφοντας τους μπροστινούς και τους πίσω τροχούς προς αντίθετες κατευθύνσεις και να αλλάζει απρόσκοπτα όπισθεν σε οποιαδήποτε ταχύτητα.

Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απλά δείτε το βίντεο.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!