NEA

Πωλείται η Lamborghini του Ντόναλντ Τραμπ

Το 1997, ο Donald Trump απέκτησε μια Lamborghini Diablo VT Roadster, ένα αυτοκίνητο που θα δημοπρατηθεί στο Scottsdale από την Barrett-Jackson.

Αυτό το σπορ μοντέλο αποτελεί μια σπάνια περίπτωση λόγω της ξεχωριστής σχέσης του Trump με τη Lamborghini, η οποία του επέτρεψε να προσαρμόσει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος Trump είχε τη δυνατότητα να παραγγείλει το αυτοκίνητο με μια αποκλειστική βαφή Blu Le Mans, η οποία δεν ήταν επίσημα διαθέσιμη το 1997. Επιπλέον, το αυτοκίνητο φέρει μια εξατομικευμένη πλακέτα με την ένδειξη “Donald Trump 1997 Diablo” στην πλευρά του οδηγού.

Ο Trump κατείχε το αυτοκίνητο για περίπου πέντε χρόνια μέχρι το 2002, ενώ στη συνέχεια άλλαξε χέρια δύο φορές, έχοντας καταγεγραμμένα λίγο πάνω από 40.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Η δημοπρασία περιλαμβάνει τα βιβλία συντήρησης, εργαλεία και κάλυμμα. Το εξωτερικό του αυτοκινήτου, με άψογο χρώμα και ζάντες, συνδυάζεται με ένα εσωτερικό που διαθέτει διχρωμία, ηχοσύστημα Alpine, ψηφιακό κλιματισμό και τον κλασικό επιλογέα “Η”.

Το αυτοκίνητο αποτελεί μία από τα μόλις 132 μοντέλα που παρήχθησαν για τις ΗΠΑ μεταξύ 1997 και 1999, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη γοητεία σε αυτό το σπάνιο αυτοκινητικό διαμάντι, ιδίως λόγω της μοναδικής ιστορίας που συνδέεται με τον Donald Trump.

Η Diablo VT Roadster εξοπλίζεται με έναν V12 κινητήρα 5,7 λίτρων που τοποθετείται στο κέντρο, αποδίδοντας 500 ίππους, σε συνδυασμό με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων πέντε σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις, τα 0-100 χλμ./ώρα πετυχαίνονται σε 4,1 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα στα 325 χλμ./ώρα. Μάθετε στο σχετικό μας άρθρο την ιστορία της επικής Lamborghini Diablo

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!