NEAPINED

Hyundai: Έτοιμο και φρεσκαρισμένο το νέο i20 N Line

Η νέα έκδοση i20 N Line, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, συνδυάζει τη φρεσκαρισμένη αισθητική του μοντέλου με το σπορ στοιχείο των εκδόσεων Ν που πλέον έχουν καταργηθεί.

Η παραγωγή της σπορ έκδοσης του νέου i20 θα ξεκινήσει τον Απρίλιο, ενώ οι πρώτες εντυπώσεις από το όχημα αναφέρουν ανανεωμένα χαρακτηριστικά που προορίζονται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των οδηγών.

Το νέο i20 N Line προσφέρει μια σειρά από εξωτερικές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων νέων ζαντών αλουμινίου 17 ιντσών και ανανεωμένης μάσκας, ενώ τα στοιχεία N Line προσδίδουν μια ξεχωριστή αίσθηση στο στυλ του οχήματος.

Εννέα διαφορετικά χρώματα αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων νέων επιλογών, επιτρέπουν στους οδηγούς να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ στο δρόμο.

Στο εσωτερικό, το i20 N Line προσφέρει δυναμική ατμόσφαιρα με πολύχρωμα φώτα περιβάλλοντος και νέα φώτα LED για βελτιωμένη ορατότητα σε σκοτεινές συνθήκες. Το στυλ N Line ενσωματώνεται σε κάθε λεπτομέρεια, από το διάτρητο δέρμα του τιμονιού έως τα σπορ πεντάλ και τα εντυπωσιακά κόκκινα και μεταλλικά φινιρίσματα.

Το νέο i20 N Line διαθέτει επίσης ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας, προσφέροντας την απαραίτητη προστασία με το Forward Collision-Avoidance Assist και το Lane Following Assist, ενώ προαιρετικά συστήματα όπως το Parking Assist και το Blind-spot Collision-Avoidance Assist προσθέτουν επιπλέον ασφάλεια στην οδήγηση.

Συνδυάζοντας στυλ, απόδοση και ασφάλεια, το i20 N Line αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις των οδηγών που αναζητούν ένα ολοκληρωμένο και δυναμικό αυτοκίνητο.

Hyundai i20 1.0 T-GDI 100 PS [test drive]

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!