NEA

Μία Porsche 930 Turbo για hardcore καταστάσεις

Porsche 930 Turbo Hardcore Modified (2)

Με ένα body-kit που βγάζει μάτια και με 607 άλογα στο δυναμόμετρο, αυτή η Πόρσε του 1986, δεν θα μπορούσε να είναι πιο τούμπανο!

Porsche 930 Turbo Hardcore Modified (11)Το πρησμένο αμάξωμα με τους φαρδιούς προφυλακτήρες, τις μεγάλες πλαϊνές εισαγωγές, την τεράστια πτέρυγα στο πίσω μέρος και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες, μας παραπέμπει στην 943 Turbo RSR. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα βαρύ tuning μιας Porsche 930 του 1986 που δανείζεται αρκετά στοιχεία από άλλα «πορσικά» και αναβαθμισμένη ανάρτηση με αμορτισέρ Bilstein, ενισχυμένα ελατήρια και ζάντες της Forgline. Εδώ να πούμε πως η 930 έχει μείνει γνωστή ως η πρώτη 911 Turbo. Παράχθηκε από το 1975 έως το 1977 με αερόψυκτο τρίλιτρο εξακύλινδρο boxer, ενώ από εκεί και έπειτα και μέχρι το 1989 το μοτέρ μεγάλωσε στα 3,3 lt με εργοστασιακή ισχύ έως 330 PS.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!