NEA

Abarth 124 Spider με 200 άλογα!

2017 Abarth 124 Spider

Φήμες που έρχονται από το Αμέρικα θέλουν την ισχυρότερη εκδοχή του ιταλικού roadster να αποδίδει περίπου 200 άλογα…

ABARTH-124-SPIDER-2016Πριν από μερικές μέρες το Fiat 124 Spider έκανε την πρεμιέρα του στο Λος Άντζελες με τους Ιταλούς σχεδόν ταυτόχρονα να ανακοινώνουν την ευρωπαϊκή εκδοχή με τα μόλις 140 άλογα (160 για την αμερικανική εκδοχή). Έτσι, οι φήμες για ένα ισχυρότερο 124 Spider με τα σήματα της Abarth άρχισαν να εντείνονται με τα ατελιέ να κάνουν τις δικές τους προσεγγίσεις.

Τώρα, μέχρι να δούμε το 124 Spider στην Γενεύη, η λογική λέει πως το Abarth θα το δούμε ένα χρόνο αργότερα, αν όχι με τον κινητήρα των 1.400 cc, τότε με τον μεγαλύτερο τετρακύλινδρο 1.750 cc που θα αποδίδει πάνω από 200 PS. Το ανοιχτό διθέσιο Abarth θα έχει ακόμα πιο ανάγλυφο καπό και διαφορετικούς προφυλακτήρες, πέρα βέβαια από τη μάσκα με το σκορπιό, ενώ διαφοροποιήσεις θα υπάρχουν και στο εσωτερικό του. Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος μιας και οι φήμες λένε πως οι Ιταλοί στην FCA κάνουν πλάνα για επιστροφή στο WRC από τα 2017. Για να δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!