NEA

Volvo, πρώτο crash-test για το V60 Plug-in Hybrid [vid]

crash_test_of_volvo_v60_plug-in_hybrid_rear_offset

Για ακόμη μια φορά η σουηδική εταιρία μας υπενθυμίζει την ευαισθησία που διατηρεί στον τομέα της παθητικής ασφάλειας…

  • Όπως και με το C30 Electric έτσι και με το επερχόμενο πετρελαιοκίνητο plug-in υβριδικό V60 η Volvo επιδεικνύει πόσο ασφαλές μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο με προηγμένη τεχνολογία. Βασικά το μήνυμα που επιθυμεί να περάσει η σουηδική εταιρία είναι πως ακόμη και στην περίπτωση βίαιης πρόσκρουσης στο πίσω μέρος οι μπαταρίες (το πράσινο κουτί που βλέπετε) παραμένουν άθικτες.

SMS===>Euro NCAP: To πρώτο “ηλεκτρικό” crash-test!

  • Στο crash-test ένα τρέιλερ εκσφενδονίζεται με ταχύτητα 88 km/h, στραπατσάρει το πίσω μέρος ενώ ταυτόχρονα αισθητήρες αντιλαμβάνονται το μέγεθος της σύγκρουσης και δίνουν εντολή στη κεντρική μονάδα να διακόψει το ηλεκτρικό κύκλωμα της μπαταρίας ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα βραχυκυκλώματος και ενδεχομένης ανάφλεξης.

SMS===>Μπορεί το ψύχος να επηρεάσει την αυτονομία των EV;

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!