NEA

Subaru BRZ Concept STI [concept car + video]

resize-of-subaru-brz-sti-concept-9

Το σπορ κουπέ της Subaru κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην αμερικανική έκθεση…

  • Τέλος στην αναμονή βάζει η επίσημη παρουσίαση του BRZ Concept STI που δεν θα απέχει και πολύ από την έκδοση παραγωγής που θα δούμε στις 30 Νοεμβρίου στην έκθεση του Τόκιο. Μέχρι τότε ας ρίξουμε μια ματιά στις πρώτες φωτογραφίες και στα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά που ανακοινώνει η Subaru.
  • Είναι πισωκίνητο κουπέ και αποτελεί κοινό προϊόν παραγωγής με την Toyota (σε μερικές μέρες θα αποκαλυφθεί στο Τόκιο και το FT-86. Ο δίλιτρος κινητήρας είναι διάταξης boxer, είναι τετράγωνος (86×86 mm) και συνδυάζει το διπλό σύστημα ψεκασμού D4-S της Toyota (σύστημα που έχει υιοθετήσει και η Audi στο νέο 1.8 TFSI). Περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες θα υπάρξουν με την παρουσίαση και του Toyota στο Τόκιο ενώ στους δρόμους αναμένεται να δούμε και τα δύο μοντέλα μέσα 2012.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

-Διαστάσεις (mm): 4,230 μήκος × 1,800 πλάτος × 1,280 ύψος
-Μεταξόνιο  (mm): 2,570
-Κινητήρας: 2.0-liter άμεσου ψεκασμού , ατμοσφαιρικός 4-κύλινδρος σε επίπεδη διάταξη
-Ελαστικά: 215/45R18 (εμπρός), 225/45R18 (πίσω)

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!