NEA

Chevrolet, ασφαλέστερο το Volt!

volt-structure-enhancement

Η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε ορισμένες επεμβάσεις στην πλατφόρμα των μπαταριών αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την ασφάλεια του Volt…

  • Το Volt είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα για την Chevrolet μιας και αποτελεί τον πρεσβευτή μίας νέας τεχνολογίας συνδυάζοντας τα προτερήματα ενός ηλεκτροκίνητου υβριδικού μοντέλου με σειραϊκή διάταξη. Για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες της GM προσέχουν κάθε λεπτομέρεια και ανακοινώνουν την ενίσχυση του «τούνελ» που βασίζεται η συστοιχία των μπαταριών.
  • Οι ενισχύσεις έχουν να κάνουν με την προστασία των μπαταριών σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης, την προσθήκη ενός αισθητήρα στην δεξαμενή με το ψυκτικό σύστημα των μπαταριών για καλύτερο έλεγχο και στην προσθήκη μίας ασφάλειας στο ρεζερβουάρ του ψυκτικού υγρού για την αποφυγή υπερχείλισης.
  • Μέχρι τώρα έχουν παραδοθεί στους πελάτες τους περίπου 8.000 Volt ενώ ακόμη 4.400 αναμένονται στους dealers. Η Chevrolet τονίζει πως στα μέχρι τώρα crash-test που έχουν γίνει δεν έχει παρατηρηθεί το παραμικρό ζήτημα ασφάλειας και πως αυτή η ενέργεια είναι καθαρά προληπτική. Η αναβάθμιση διαρκεί περίπου 2-3 h και αφορά όλα τα Volt (τα ευρωπαϊκά καθώς και τα δίδυμα Opel Ampera).

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!