NEA

Mercedes-Benz CSC [concept+vid]

mercedes-csc-study-plus-7

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Concept Style Coupe διέρρευσαν στο διαδίκτυο…

  • Με εμφανείς επιρροές από την μεγαλύτερη CLS και στοιχεία από το πρωτότυπο F800 η Mercedes δίνει μία γεύση από το μοντέλο παραγωγής που θα ονομάζεται CLA και θα κυκλοφορήσει στους δρόμους το 2013.
  • Το CSC θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα στο Πεκίνο και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα κόμπακτ σεντάν βασισμένο στη νέα πλατφόρμα MFA που χρησιμοποιείται στις νέες A-Class και B-Class. Στην ίδια πλατφόρμα θα δούμε μελλοντικά και ένα μικρό SUV που θα ονομάζεται GLC ενώ αργότερα θα δούμε και ένα κουπέ, γνωστό ως «baby-CLS».
  • Το μήκος του CSC είναι 4,367 m και είναι περίπου 5 cm μακρύτερο από τη τωρινή C-Class. Κάτω από το καπό θα υπάρχει δίλιτρος τούρμπο κινητήρας που θα αποδίδει 211 PS, οι περισσότεροι κινητήρες θα προέρχονται από την επερχόμενη Α-Class και θα δούμε έκδοση AMG με 320 PS και τετρακίνηση.

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!