NEA

Γεύση από νέο Nissan Note [vid]

nissan-note-2013

Το μοντέλο που βλέπετε αποτελεί την ιαπωνική εκδοχή του Note η οποία δεν θα διαφέρει και πολύ από την ευρωπαϊκή που θα κυκλοφορήσει το πρώτο τετράμηνο του 2013…

  • nissan-note-2013-a-4Αν και το ενδιαφέρον στρέφεται στην επιστροφή της Nissan στην μικρομεσαία κατηγορία με ένα μοντέλο που θα βασιστεί στο πρωτότυπο Invitation, το Note κατά πάσα πιθανότητα θα προηγηθεί φρεσκάροντας το στίγμα της εταιρίας απέναντι σε κόμπακτ MPV με αντίστοιχα χαρακτήρα όπως είναι τα Honda Jazz, Citroen C3 Picasso, Opel Meriva, Toyota Verso S κ.α.
  • nissan-note-2013-a-2Αισθητικά θα υπάρξουν αναμενόμενες μικρής έκτασης αλλαγές που θα εξευρωπαΐζουν το αμάξωμα. Σχετικά με τον εξοπλισμό ενδιαφέρον παρουσιάζει το σύστημα «Around View Monitor» για περιμετρικό έλεγχο (ανάλογο σύστημα υπάρχει σε μοντέλα Infiniti) ενώ προαιρετικά θα υπάρχει και έκδοση με κιβώτιο CVT  (Xtronic νέας γενιάς).
  • nissan-note-2013-a-1Το νέο Note θα κινούν δύο βενζινοκινητήρες 1,2 lt, ο γνωστός από το Micra με 80 PS και ο αναμενόμενος με μηχανικό υπερσυμπιεστή (τεχνολογίας DIG-S ή Gasoline Direct Injection Supercharged)  που αποδίδει 100 PS. Για περισσότερα αναμείνατε στο caroto.gr.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!