NEA

Mazda, είναι αυτό το νέο 3;

mazda_3_2014_leak-4

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν κάποιες σκαναρισμένες εικόνες που δημοσίευσε το περιοδικό Auto Express…

  • Το γνωστό βρετανικό περιοδικό δημοσιεύει τακτικά ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες αλλά αυτή τη φορά ισχυρίζεται πως οι συγκεκριμένες έφτασαν ταχυδρομικώς στα γραφεία τους. Αν υποθέσουμε πως αυτή τη μορφή θα έχει η νέα σειρά 3 τότε οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά προχωρημένες αισθητικά ενώ από το πλάι διακρίνεται το πεντάθυρο και το σεντάν αμάξωμα.
  • Πάντως, το μοντέλο των φωτογραφιών θα μπορούσε να είναι μία πρωτότυπη μορφή προ-παραγωγής που ίσως να δούμε του χρόνου τον Μάρτιο στη Γενεύη μιας και το «τριάρι» που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους πιθανότατα θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το σίγουρο είναι πως η γκάμα των κινητήρων θα προέρχεται από την σειρά SkyActiv που δοκιμάζεται ήδη στη νέα γενιά 6 και στο CX-5.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!