NEA

Corvette C7, τι σου είναι… η διαρροή!

2014-chevrolet-corvette-c7-rendering-photo-3

Μερικές μέρες μένουν ακόμη για να αποκαλυφτεί ένα από τα διασημότερα supercar στην αμερικανική έκθεση και το δούμε στην πραγματική του μορφή…

  • corvettec7Σε μία κίνηση εντυπωσιασμού η GM έχει εδώ και καιρό έχει δώσει αναλυτικά στοιχεία για το νέο V8 κινητήρα των 6,2 lt που αποδίδει 450 PS. Επίσης, έχει κάνει γνωστό πως η Corvette C7 θα φέρει το νέο λογότυπο της εταιρίας που συμπληρώνει 60 χρόνια παρουσίας από το 1953, όταν και παρουσιάστηκε η C1, ένα από τα πιο γνωστά muscle car.
  • Όπως είναι λογικό η ανυπομονησία και το κυνήγι της «διαρροής» στο διαδίκτυο είναι μία πρόκληση που συχνά οδηγεί σε βιαστικά συμπεράσματα. Για παράδειγμα οι φωτογραφίες που βλέπετε στην οθόνη σας στα σίγουρα προσεγγίζουν σε μεγάλο βαθμό την σχεδίαση της νέας «Vette» (το προφίλ δεν παραπέμπει ευθέως στην Ferrari F12berlinetta;) αλλά δεν αποτελούν παρά επεξεργασμένες εικόνες (γνωστές ως renderings· σ.σ. που πήγαν οι προβολείς ομίχλης;) από το τεύχος Ιανουάριου του Car&Driver.
  • Αν, πάντως, οι πληροφορίες από το αμερικάνικο περιοδικό είναι βάσιμες τότε μερικά σκίτσα που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο πριν από μερικές μέρες (στο Corvetteforum) θα επαληθευτούν (τα πίσω φωτιστικά σας θυμίζουν κάτι από Camaro;). Υποτίθεται πως τα σκίτσα προέρχονται από το εγχειρίδιο που θα συνοδεύει την C7. Μάλιστα, υπάρχει και εικόνα για το ταμπλό που δείχνει τον πίνακα οργάνων να είναι ψηφιακός και ενδεχομένως με εναλλασσόμενες ενδείξεις (δείτε εδώ του Lexus LF-A, εδώ του Volvo V40).
  • Άντε, τώρα, να βγάλεις άκρη πως στην ευχή τα renderings του περιοδικού ταυτίζονται τόσο πολύ με την μεταγενέστερη διαρροή με τα σκίτσα… ή μήπως το περιοδικό γνώριζε ήδη την πραγματική όψη της C7 και απλά φρόντισε να δημιουργήσει κάποια πετυχημένα renderings; Αυτό σημαίνει πως κάποιος κάνει καλά την δουλειά του στο τμήμα μάρκετινγκ, εσείς τι λέτε;

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!