NEA

Peugeot, 2008 ευχές για το 2013!

peugeot-2008-2013-3

Το νέο μοντέλο της Peugeot πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα του τον Μάρτιο -στο σαλόνι της Γενεύης- με τις πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά να ξεκινούν μερικούς μήνες μετά…

  • Με το 2008 κάνει… ποδαρικό το 2013 η γαλλική εταιρία δηλώνοντας το παρόν απέναντι σε άλλα κόμπακτ SUV όπως είναι τα Skoda Yeti, Nissan Juke, Opel Mokka κ.α. Από τις πρώτες φωτογραφίες φαίνονται οι στιλιστικές ομοιότητες με το πολυχρηστικό 3008 ενώ στο εμπρός μέρος αποτυπώνεται το ύφος που συναντάμε στα νέα 508 και 208.
  • Το 2008 είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Παρίσι ως concept car ενώ το μοντέλο παραγωγής θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο στη Γενεύη και αναμένεται να το δούμε στους δρόμους το φθινόπωρο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία αλλά εκτιμάται πως το 2008 θα εξοπλίζεται με το νέας γενιάς τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,2 lt. Την γκάμα θα ολοκληρώνουν πετρελαιοκίνητες εκδόσεις 1.4 και 1.6 eHDi ενώ θα υπάρξουν  μόνο προσθιοκίνητες  εκδόσεις με τις “ψεύδο-τετρακίνητες” να διαθέτουν ηλεκτρονικό έλεγχο (Grip Control με βοήθεια του traction control).

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!