NEA

Renault Captur, οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες!

renault-captur-2013-1

Η γαλλική εταιρία εισέρχεται στην κατηγορία των μικρών crossover με ένα μοντέλο βασισμένο στη νέα γενιά Clio

  • Στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης (αρχές Μαρτίου) θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του το Captur, ένα κόμπακτ διαστάσεων crossover -αν και δεν επιβεβαιώνεται προφανώς θα υπάρξουν μόνο προσθιοκίνητες εκδόσεις-που θα βρεθεί αντιμέτωπο με ανάλογες ανταγωνιστικές προτάσεις, από το Nissan Juke μέχρι και το επερχόμενο Peugeot 2008.
  • Με μήκος 4210 mm το Captur είναι ελάχιστα κοντύτερο από το Juke ενώ όπως είναι φυσικό τα δύο μοντέλα μοιράζονται αρκετά μηχανικά μέρη (Nissan & Renault ανήκουν στον ίδιο όμιλο). Τόσο αισθητικά όσο και πρακτικά το Captur συνδυάζει στοιχεία που συναντά κανείς σε ένα SUV και σε ένα MPV συνθέτοντας ένα crossover σχήμα που αποσπά κολακευτικά σχόλια με την κομψή και δυναμική εμφάνιση.
  • Το νέο Renault βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου Clio, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Valladolid στην Ισπανία ενώ η γκάμα των αποδοτικών κινητήρων θα περιλαμβάνει τον τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο 0.9 TCe με 90 PS και τον τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 1.5 dCi με εκπομπή κάτω από 100 g/km.

SMS=> Renault Clio RS 200 & Clio Estate, παριζιάνικο ντεμπούτο!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!