NEA

Renault, ανανέωση για τα Scenic – και έκδοση XMOD!

Renault_ Scenic XMOD (2)

H ανανέωση των Scenic & Grand Scenic περιλαμβάνει και την εισαγωγή μίας νέας έκδοσης με crossover χαρακτηριστικά…

Στην Γενεύη η Renault θα παρουσιάσει την αναβαθμισμένη αισθητικά σειρά Scenic η οποία συμβαδίζει στο πρότυπο ενός τυπικού facelift. Έτσι, στο εμπρός μέρος συναντάμε τη νέα μάσκα (που είδαμε για πρώτη φορά στο νέο Clio) με μεγαλύτερο λογότυπο ενώ τα φωτιστικά σώματα και οι προφυλακτήρες έχουν επανασχεδιαστεί. Στο εσωτερικό υπάρχουν διακριτικές βελτιώσεις στα σημεία ενώ η εταιρία κάνει λόγο για το νέο πολυλειτουργικό σύστημα R-LINΚ.

Renault Captur, οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες!

Από πλευράς μηχανικών μερών δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές πέρα από τη νέα γενιά κινητήρων Energy με την έκδοση TCe 130 (με υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 1,4 λίτρου) να παρουσιάζει 15% μειωμένη κατανάλωση (σε σχέση με τον προηγούμενο κινητήρα) σε μεικτό κύκλο.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στο Scenic XMOD το οποίο αποτελεί μία διαφορετική έκδοση με off road διάθεση χάρη στην αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και τα σχετικά «φτιαξίδια». Το Scenic XMOD θα λανσαριστεί στην χώρα μας τον Απρίλιο στην έκδοση TCe 130, δεν είναι τετρακίνητο αλλά εξοπλίζεται με έξυπνη διαχείριση του ηλεκτρονικού συστήματος πρόσφυσης (Extended Grip Traction Control) με τρία προγράμματα (Expert, Road, Loose Ground).

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!