NEA

Citroen, προετοιμάζει το νέο Xsara Piscasso

Citroen-Techospace-Concept-2013 (3)

To Tecnospace είναι ένα πρωτότυπο το οποίο θα αποτελέσει την βάση για την μελλοντική οικογένεια Picasso…

Citroen-Techospace-Concept-2013 (1)Στη Γενεύη η Citroen θα παρουσιάσει ένα ελκυστικό αισθητικά concept car το οποίο δεν θα διαφέρει και πολύ από την έκδοση παραγωγής που θα δούμε τέλη 2013. Πρόκειται για τη νέα πρόταση των Γάλλων στην MPV κατηγορία και το μοντέλο που θα προκύψει από το Technospace θα αντικαταστήσει το Xsara Picasso.

Η βάση του θα είναι το νέο πλαίσιο με τον κωδικό EMP2 του ομίλου PSA που θα συμβάλλει στη μείωση του βάρους, αλλά και στην επίτευξη εκπομπής CO2 κάτω από 100 g/km για τις «πράσινες» εκδόσεις. Πέρα από νέο πλαίσιο το Technospace διαθέτει και ενδιαφέρουσα αισθητική, με αρκετές ακμές αλλά και Citroen-Techospace-Concept-2013 (2)τρισδιάστατα φωτιστικά, εμπνευσμένα από φουτουριστικά concept της εταιρίας.

Το concept car που θα παρουσιαστεί στην ελβετική έκθεση έχει αρκετά συμμαζεμένες διαστάσεις με το μήκος του αμαξώματος να ξεπερνά ελάχιστα τα 4,40 μέτρα όταν το ύψος του φτάνει τα 1,63 μέτρα. Η διαμόρφωση στο εσωτερικό του θα καλύπτει σύμφωνα με τις Γάλλους όλες τις απαιτήσεις από ένα MPV, ενώ μεγάλο θα είναι και το πορτμπαγκάζ (530 λίτρα). Στο διάκοσμο θα κυριαρχεί η νέα οθόνη αφής 12’’ που θα αποτελεί βασικό στοιχείο του interface επικοινωνίας του οδηγού και των επιβατών με τα multimedia συστήματα του Technospace.

Peugeot-Citroen, μερική επαναφορά για το VeLV!

PSA, νέο mild hybrid σύστημα για το 2017!

PSA-Bosch, το Hybrid Air σε βίντεο

Κωνσταντίνος Ζωγλοπίτης

Ο άνθρωπος που σφίγγει τα χαληνάρια κάθε φορά που το καρότο χαλαρώνει. Πνεύμα και ηθική!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!