NEA

Volvo, πλήρης ανανέωση!

Volvo-S60_2014_1000 (2)

Στη Γενεύη η σουηδική εταιρία θα παρουσιάσει την πλήρως ανανεωμένη γκάμα της με διακριτικές αλλά ουσιαστικές αναβαθμίσεις…

Με εξαίρεση τα πιο φρέσκα V40 και V40 Cross Country καθώς και το XC 90 (θα αντικατασταθεί από νέο μοντέλο) η Volvo προετοιμάζεται για να παρουσιάσει στην ελβετική έκθεση την φρεσκαρισμένη γκάμα της. Έτσι, τα δημοφιλή S60 & V60, το «μεγάλο» S80, το αφανές V70 και τα ελεύθερου χρόνου XC 60 και XC70 θα αποκτήσουν πιο σύγχρονο ύφος ώστε να συνεχίσουν εκ νέου την εμπορική τους πορεία.

Στο πλαίσιο ενός πετυχημένου facelift τα νέα στοιχεία εντοπίζονται στα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, τους νέους προφυλακτήρες, τη νέα μάσκα και άλλες εξωτερικές αναβαθμίσεις. Συστήματα που είδαμε για πρώτη φορά στο V40 θα είναι διαθέσιμα ενώ ο φαντεζί ψηφιακός πίνακας οργάνων θα μπορεί να τοποθετηθεί πλέον στα S60 & V60.

Volvo, o θάνατος της βελόνας!

Αναφορικά με τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει κάτι το σημαντικό αν και δεν είναι μυστικό πως εξελίσσεται μια νέα γενιά κινητήρων εστιασμένα στην βέλτιστη απόδοση με χαρακτηριστικό πως θα είναι τετρακύλινδροι και δεν θα ξεπερνούν σε χωρητικότητα τα δύο λίτρα. Επίσης, οι Σουηδοί εξελίσσουν και νέα γενιά πλαισίων με την κωδική ονομασία SPA (Scalable Product Achitecture), που θα επιτρέπει πολλές παραλλαγές και διάφορους τύπους αμαξωμάτων.

Με Volvo XC60 D4 στην Εύβοια!

Το XC90 θα είναι το πρώτο Volvo που θα βασιστεί σε αυτή και θα το δούμε κοντά στο 2015 ενώ πέρα από τις συμβατικές βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις θα υπάρξει και plug-in υβριδική με ισχύ περίπου στους 400 PS.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!