NEA

VW, αναζητώντας το επόμενο Tiguan!

VW CorssBlue Coupe Concept (3)

Η γερμανική εταιρία αποκαλύπτει ένα πρωτότυπο μοντέλο στην μακρινή Κίνα προετοιμάζοντας το έδαφος για τον ερχομό του νέου Tiguan…

Η πρώτη εκδοχή του CrossBlue Concept είχε παρουσιαστεί αρχές του χρόνου στο Ντιτρόιτ ενώ στην Σαγκάη κάνει πρεμιέρα η κουπέ εκδοχή του με το εντυπωσιακό μήκος των 4,9 m! Βέβαια, το συγκεκριμένο concept car μας εκδηλώνει την στιλιστική οδό που θα ακολουθήσει η εταιρία αλλά και τα σχέδια για ένα νέο Tiguan δύο εκδόσεων (μία κανονική και μία μεγαλύτερη 7-θέσια, όπως θα ισχύει και για το επόμενο Skoda Yeti).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το CrossBlue Coupe Concept που θα δούμε στην κινεζική έκθεση θα εξοπλίζεται με τούρμπο V6 κινητήρα που θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες. Η συνδυασμένη ισχύς θα φτάνει τους 420 PS ενώ τα 0-100 km/ επιτυγχάνονται σε λιγότερο από 6 sec. Η μέση τυποποιημένη κατανάλωση είναι 3 lt/100 km ενώ η καθαρή ηλεκτροκίνητη αυτονομία φτάνει τα 33 km.

Αναλύοντας το Audi Q5 Hybrid Quattro
Βίντεο: Αναλύοντας το VW Touareg Hybrid

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!