NEA

Επίσημα η νέα BMW 4 Coupe!

2014 BMW 4-Series Coupe (13)

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της BMW σειράς 4 Coupe που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη τον Σεπτέμβριο…

Μια μικρή γεύση απο την BMW 4 Coupe είχαμε πάρει από το concept car που είχε παρουσιαστεί αρχές 2013 στο Detroit για να φτάσει η ώρα της αποκάλυψης (ή καλύτερα της διαρροής) για το μοντέλο παραγωγής που θα κυκλοφορήσει τέλη του έτους. Όπως ήταν αναμενόμενο, το στιλ του αμαξώματος παραπέμπει ευθέως στην σειρά 3 αλλά με ένα πιο δυναμικό ύφος χάρη στο ποιο φουσκωμένο καπό που θυμίζει κάτι από Ζ4 και το όμορφο σβήσιμο της οροφής.

BMW, πως θα είναι η νέα Μ3;

Με το μήκος να φτάνει τα 4638 mm, το νέο μοντέλο είναι μακρύτερο (+26 mm), φαρδύτερο (+43 mm) αλλά χαμηλότερο (-16 mm) από το τωρινό κουπέ. Αυξημένα είναι το μεταξόνιο (+50 mm, συνολικά 2810 mm) αλλά και τα μετατρόχια (1545 mm εμπρός και 1593 mm πίσω). Τα φωτιστικά σώματα έχουν ελαφρώς επανασχεδιαστεί όπως και οι προφυλακτήρες ενώ θα υπάρχουν διάφορα πακέτα εξατομίκευσης όπως το φανταχτερό M Sport. Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν και μεγάλες διαφορές από εκείνο της σεντάν τριάρας αφού και τα δύο αμαξώματα μοιράζονται το ίδιο σασί.

Δοκιμάζουμε την ολοκληρωμένη BMW 328i!

BMW, νέος 3-κύλινδρος με 222 ίππους!

Αρχικά η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει την τετρακύλινδρη δίλιτρη 428i με 245 PS καθώς και την εξακύλινδρη τρίλιτρη σε σειρά 435i με 306 PS ενώ από πλευράς ντίζελ θα υπάρχει η τετρακύλινδρη 420d με 184 PS. Αργότερα θα προστεθούν η δίλιτρη βενζίνης 420i με 184 PS και οι τρίλιτρες ντίζελ 430d με 257 PS και 435d με 313 PS.

BMW M Performance, με τριπλό τούρμπο!

Την μετάδοση θα αναλαμβάνουν μηχανικά κιβώτια έξι ή αυτόματα οκτώ σχέσεων, όλες οι εκδόσεις είναι τούρμπο και πισωκίνητες εκτός από την 435d με στάνταρ τετρακίνηση και προαιρετικά στις 420i και 420d. H BMW 4 Coupe θα αντιμετωπίσει το Audi A5 και την Mercedes-Benz C-Class Coupe με τις τιμές πώλησης να αναμένονται ελαφρώς αυξημένες από την τωρινή κουπέ τριάρα.

BMW, Μ6 για την GranCoupe!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!