NEA

Πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη για το πρωτότυπο Infiniti Q30!

Infiniti-Concept-2013-frankfurt

Η ιαπωνική εταιρία ετοιμάζει ένα μικρομεσαίο μοντέλο που θα αντιμετωπίσει κλασικούς παίχτες στην premium κατηγορία…

Στην Φρανκφούρτη η Infiniti θα επιβεβαιώσει τις φήμες που την θέλουν να ρίχνει νερό στο κρασί της και να μπαίνει σε μικρότερα χωράφια. Ποια είναι αυτά; Των Audi A3, BMW σειρά 1, Mercedes-Benz A-Class, Volvo V40 κ.λπ. πολυτελών hatchback. Ποιος είναι ο λόγος; Η προσέλκυση ενός νεώτερου και φυσικά περισσότερου κοινού μιας και το Q30 θα αποτελέσει το φτηνότερο Infiniti.

Στην γερμανική έκθεση θα δούμε το πρωτότυπο μοντέλο όπως φαίνεται στο πρώτο σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία ενώ το 2015 αναμένεται το μοντέλο παραγωγής που θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Nissan στην Βρετανία. Μάλιστα, στην εξέλιξη του Q30 συμμετέχει ο Sebastian Vettel όπως είχε κάνει και με το μεγαλύτερο Q50.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!