NEA

Νέος ντίζελ για τα Range Rover & Ranger Rover Sport

2014 Range Rover and Range Rover Sport revealed (2)

Η Land Rover ανακοίνωσε τις ανανεωμένες εκδοχές των Range Rover & Range Rover Sport με αισθητικές κυρίως αλλαγές και την προσθήκη ενός νέου SDV8…

2014 Range Rover and Range Rover Sport revealed (1)Με διακριτικές αλλαγές και προαιρετικά πακέτα που τονίζουν διάφορες λεπτομέρειες του αμαξώματος (όπως το Black Design Pack) με ζάντες 21 ή 22 ιντσών καθώς και με ανάλογες αναβαθμίσεις στο εσωτερικό θα συνεχίσει η πορεία των Range Rover & Range Rover Sport. Υπενθυμίζεται πως τα δύο πολυτελή SUV είχαν κάνει πρεμιέρα πριν από μερικούς μήνες στη Νέα Υόρκη με τις ευλογίες του Daniel Craig.

Πέρα από κάποια update στο σύστημα πολυμέσων η σημαντικότερη είδηση κάτω από το καπό αφορά στη προσθήκη του νέου κινητήρα 4.4 SDV8 που αποδίδει 339 PS και 700 Nm ροπής. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF, το 0-100 πετυχαίνεται σε 6,9 sec και η τελική περιορίζεται στα 225 km/h. Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε πως στην Φρανκφούρτη θα παρουσιαστεί και το υβριδικό Range Rover, το Discovery ανανεώθηκε πρόσφατα ενώ το ανανεωμένο Evoque σύντομα θα αποκτήσει κάμπριο έκδοση καθώς και μικρότερο «αδερφάκι».

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!