NEA

Porsche 911 Turbo & S Cabriolet σε πρώτη προβολή!

Porsche 911 Turbo & S Cabriolet  2014 (1)

Μετά το ντεμπούτο των κουπέ εκδόσεων στην Φρανκφούρτη έρχεται και η ώρα της επίσημης παρουσίασης στο μακρινό L.A.

Τα φώτα της φετινής έκθεσης της Φρανκφούρτης έσβησαν χτες και σιγά σιγά το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο μακρινό Los Angeles όπου θα δούμε αρκετά άλλα νέα μοντέλα. Μάλιστα, με το πέσιμο της αυλαίας της γερμανικής έκθεσης και την εξωτική 918 Spyder, η Porsche έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες των cabriolet εκδόσεων των 911 Turbo & S που θα κάνουν πρεμιέρα στην Καλιφόρνια στις 20 Νοεμβρίου.

Οι ανοιχτές Porsche δείχνουν πιο στιβαρές χάρη στα επιπλέον 28 mm σε πλάτος ενώ η αναβαθμισμένη μαλακή οροφή μαζεύεται πίσω από τις πλάτες των επιβατών σε 13 sec με ταχύτητα έως 60 km/h. H δύναμη προέρχεται από το νέο τούρμπο επίπεδο 6κύλινδρο κινητήρα των 3,8 lt που -με βελτιωμένη κατά 30% κατανάλωση- αποδίδει 520 PS στην 911 Turbo Cabriolet και 560 PS στην 911 Turbo S Cabriolet. Το 0-100 πετυχαίνεται σε 3,5 και 3,2 sec αντίστοιχα ενώ η τελική  αγγίζει τα 316 km/h .

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!