NEA

Euro NCAP, τέσσερα αστέρια για το i3!

BMW-i3-EuroNCAP-345

Στις πρόσφατες δοκιμές του Euro NCAP αξιολογήθηκαν συνολικά 11 μοντέλα εκ των οποίων μόλις τα 6 απολαμβάνουν την κορυφαία διάκριση με 6 αστέρια…

11-2013-EuroNCAP-Crashtest-BMW-i3Προφανώς, μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα και την 4άστερη διάκριση για το νεοφερμένο i3 από τον Euro NCAP οι ιθύνοντες της BMW θα είναι προβληματισμένοι καθώς έχουν επενδύσει πολλά στο μάρκετινγκ και στην γενικότερη εικόνα του πρώτου τους ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Τα τεστ απέδειξαν τη σταθερότητα της δομής του αμαξώματός της -που είναι κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά ενισχυμένα από ανθρακονήματα- στη μετωπική πρόσκρουση αλλά η πλευρική συνοδεύτηκε από αυξημένη πιθανότητα τραυματισμού των επιβαινόντων.

Σχετικά με τα υπόλοιπα τέσσερα μοντέλα που βαθμολογήθηκαν με 4 αστέρια είναι τα Nissan Note, Ford Ecosport (ελέω ελλείψεων σε εξοπλισμό ασφαλείας), VW T5 και το Mercedes Citan που επανεξετάστηκε καθώς στην πρώτη του δοκιμή του είχε περιορισθεί σε μόλις με 3 αστέρια. Τέλος, με 5 αστέρια διακρίθηκαν τα Ford Tourneo Connect, Peugeot 308, Mazda 3, Mitsubishi Outlander, Infiniti Q50 και Maserati Ghibli.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!