NEA

BMW, σχεδόν έτοιμη η 2 Active Tourer!

??????????????????????????????????????????

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο MPV της γερμανικής εταιρίας που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται 2 Active Tourer.

??????????????????????????????????????????Δίχως να παρουσιάζει μεγάλες διαφορές -αλλά με λιγότερο επιθετική και πιο αρμονική σχεδίαση από το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη– το 2 Active Tourer θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως μοντέλο παραγωγής στην αμερικανική έκθεση με τις πωλήσεις στην Ευρώπη να ξεκινούν την άνοιξη (εδώ βλέπετε φωτογραφίες κατά την διάρκεια τηλεοπτικών γυρισμάτων).

Η είδηση στο νέο BMW έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν βασίζεται στο πλαίσιο της τρέχουσας Σειράς 1 αλλά στο καινούργιο προσθιοκίνητο που χρησιμοποιείται και στο νέο ΜΙΝΙ. Με λίγα λόγια το 2 Active Tourer θα είναι το πρώτο προσθιοκίνητο BMW (εξαιρείται το προχωρημένο ηλεκτροκίνητο i3) ενώ με την κίνηση στους εμπρός τροχούς θα ακολουθήσει και η νέα γενιά της Σειράς 1.

Εδώ να πούμε πως πέρα από την κανονική έκδοση θα υπάρχει και επιμηκυμένη (+200 mm) έκδοση XL ενώ η γκάμα των τούρμπο κινητήρων θα περιλαμβάνεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- και τους νέους 3-κύλινδρους 1.500άρηδες που εξοπλίζεται και το νέο ΜΙΝΙ. Ο βενζίνης -με τούρμπο και άμεσο ψεκασμό- θα αποδίδει περίπου 140 PS και 220 Νm ροπής ενώ ο ίδιας διάταξης και χωρητικότητας ντίζελ με τελευταίας γενιάς common rail θα αποδίδει 115 PS και 270 Nm ροπής. Διαβάστε εδώ για τη νέα Σειρά 5.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!