NEA

Jeep με κινέζικη άποψη.

Jeep® Wrangler Sundancer design concept combines the legendary

Οι Κινέζοι δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στην εμφάνιση με αρκετές δόσεις εντυπωσιασμού αλλά και υπερβολής…

Η Jeep παρουσίασε στην έκθεση στο Πεκίνο 4 συνολικά πρωτότυπα, με πιο χαρακτηριστικό το Wrangler Sundance, που βασίζεται στην τετράθυρη, μακριά έκδοση. Εδώ το βλέπετε βαμμένο καφέ, έχει πάνω του μπόλικο «χρυσάφι» -από τις ζάντες, μέχρι τις λεπτομέρειες- κάτι που συνεχίζεται και στο εσωτερικό του, που είναι καλυμμένο σχεδόν παντού με σκούρο κόκκινο δέρμα.

Σε ανάλογους τόνους κινείται και το πρωτότυπο Zi You Xia του ολοκαίνουργιου Renegade. Συγκριτικά τα δύο concept του Cherokee δείχνουν πιο προσγειωμένα, με το Sageland να εκφράζει το κινέζικο country look με γήινους τόνους εντός και εκτός και το Urbane Design να αποτελεί την πιο αστική εκδοχή.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!