NEA

Νέο Mazda 3 MPS με 300 άλογα και τετρακίνηση.

Mazda-3_MPS-Look_2014 (3)

Η ιαπωνική εταιρία εξελίσσει ένα τετρακίνητο σασί που θα φιλοξενεί 300 άλογα στην έκδοση MPS, σύμφωνα με άρθρο του ιαπωνικού περιοδικού Holiday Auto…

Mazda-3_MPS-Look_2014 (1)Έστω και αν η Mazda είναι «αδιάφορη» για την ελληνική αγορά (κάτι η αδιαφορία της αντιπροσωπείας, κάτι οι μεγάλοι σε κυβισμό κινητήρες), οι εκδόσεις MPS θα τραβούν πάντοτε το ενδιαφέρον. Ο λόγος για το νέο Mazda 3 και την επερχόμενη MPS έκδοσή του η οποία αναμένεται το 2016 με τετρακίνηση και έναν καινούργιο κινητήρα SKYACTIV-G κινητήρα με υπερτροφοδότηση και ισχύ που θα αγγίζει τα 300 άλογα.

Mazda-3_MPS-Look_2014 (2)Κάποια ζητήματα που αντιμετώπιζαν οι ειδικοί της Mazda με την εκπομπή ρύπων ξεπεράστηκαν και πλέον το 3 MPS βρίσκεται στην οδό της εξέλιξης για να αντιμετωπίσει εφάμιλλου χαρακτήρα μοντέλα, όπως είναι τα VW Golf GTI και Ford Focus ST. Και τα πιο κοντινά σε ισχύ, και εξίσου ταχύτατα, Seat Leon Cupra, Renault Megane RS και το επερχόμενο Honda Civic Type R.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Επιτέλους! Το 3άρι MPS με ακριβώς αυτό που του έλειπε, την τετρακίνηση! Δυστυχώς όμως απ’ό,τι φαίνεται δε θα υπάρξει καινούριο 6άρι MPS…Πολύ κρίμα γιατί όταν βγήκε, το 2006 ήταν πολύ εντυπωσιακό! (Ακόμα και τώρα είναι…)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!