NEA

Πάει και η τελευταία «θρυλική» Bugatti

Bugatti Veyron Ettore Bugatti special edition (1)

Στην Καλιφόρνια η γερμανική φίρμα θα παρουσιάσει την έκτη και τελευταία Bugatti της σειράς Legend.

Η Bugatti ολοκληρώνει την σειρά από τις έξι συλλεκτικές Veyron τιμώντας τον ιδρυτή της εταιρίας, τον Ettore Bugatti. Όπως και τα υπόλοιπα της σειράς, έτσι και αυτή βασίζεται στην Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse η οποία μπορεί να επιταχύνει σε μόλις 2,6 sec για το 0-100 και να πετύχει την ασύλληπτη τελική των 409 km/h. Η ισχύς των 1200 PS προέρχεται από τον γνωστό W16 χωρητικότητας 8,0 lt με ροπή που φτάνει τα 1.500 Nm, όπως και στις Black Bess, Rembrandt, Meo Constantini, Jean Bugatti, Jean-Pierre Wimille.

H Bugatti που αποδίδει φόρο τιμής στον ιδρυτή της εταιρίας έχει ειδικά πάνελ αμαξώματος ενώ το στιλ είναι εμπνευσμένο από την αυθεντική Type 41 Royale του 1932. Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις με πλατινένιες πινελιές ενώ το ελεφαντάκι αναπαριστά ένα γλυπτό που είχε φτιάξει ο αδερφός του Ettore, o Rembrandt Bugatti. Τέλος να πούμε πως για τη συγκεκριμένη Bugatti ισχύει ότι και για τις υπόλοιπες έξι της σειράς. Θα κατασκευαστεί σε τρία αντίτυπα με το καθένα να στοιχίζει 2,26 εκ. ευρώ!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!