NEA

Κερδίζει έδαφος ο Ford 1.0 Ecoboost

Ford-B-Max-eee

Το 20% των πωλήσεων της Ford στην ευρωπαϊκή αγορά για το πρώτο εξάμηνο αντιστοιχεί σε μοντέλα με τον τρικύλινδρο Ecoboost.

Σταδιακά ακόμη και οι πιο επιφυλακτικοί (ελέω του μικρού κυβισμού) προτιμούν τον πολυβραβευμένο 1.0 Ecoboost, ο οποίος αποδίδει 100 ή 125 PS (140 στα Fiesta Black & red Editions), ενώ τοποθετείται μεταξύ άλλων στα EcoSport, C-MAX, Grand C-MAX, Tourneo Connect, Grand Tourneo Connect, Transit Connect (από το Νοέμβριο και στο νέο Mondeo).

Χαρακτηριστική είναι η αύξηση του ποσοστού των αγοραστών καθώς στο πρώτο εξάμηνο περίπου 120.000 νέα Ford ήταν της έκδοσης 1.0 Ecoboost. Το νούμερο αυτό μεταφράζεται σε 20% επί των συνολικών πωλήσεων, δηλ. ένα στα πέντε νέα Ford από τον Ιανουάριο είναι με τον 1.000άρη κινητήρα, όπως το 47% των B-MAX, το 33% των Focus και το 30% των Fiesta.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!