NEA

Κοντεύει και του Fiat 500X [vid]

fiat-500x-teaser
Οσονούπω η ιταλική εταιρία θα παρουσιάσει το νέο της κόμπακτ crossover. Μέχρι τότε η Fiat έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο…

Αρχές Οκτωβρίου, στο Παρίσι, η Fiat θα παρουσιάσει το 500X, ένα νέο κόμπακτ crossover που θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά τέλη του έτους. Εδώ να πούμε πως η προγραμματισμένη πρεμιέρα ήταν να γίνει στη Γενεύη αλλά τελικά το event πήρε παράταση για τον Οκτώβριο. Πάντως, είχαν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε στο σχετικό άρθρο.

Το 500X βασίζεται στα ίδια μηχανικά μέρη με το Jeep Renegade (το οποίο επίσης θα είναι διαθέσιμο το Νοέμβριο μαζί με το νέο Cherokee) με κινητήρες της σειράς Multijet και Multiair (ίσως και Twinair). Η κορυφαία 4×4 έκδοση θα έχει μηχανικό κιβώτιο αλλά και αυτόματη (μένει να δούμε αν θα είναι το TCT ή το 9άρι). Περισσότερα στις επόμενες μέρες, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!