NEA

Νέο Honda Jazz για την Ευρώπη

Honda-Jazz-1

Στην Γενεύη η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει την ευρωπαϊκή εκδοχή του Jazz, η οποία θα λανσαριστεί στην χώρα μας από τον Σεπτέμβριο…

Honda-Jazz-2Δίπλα στα νέα HR-V και Type-R, η Honda θα παρουσιάσει το Jazz ευρωπαϊκών προδιαγραφών που κυκλοφορεί από πέρυσι ως Fit στην ασιατική και τη αμερικανική αγορά. Σε σχέση με απερχόμενο, το νέο Jazz είναι κατά 95 mm μακρύτερο (με μήκος αμαξώματος στα 4,06 μέτρα) με επίσης μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 30 mm προμηνύοντας αυξημένους χώρους για τους επιβάτες. Στο εσωτερικό υπάρχει το νέο σύστημα πολυμέσων Honda Connect με οθόνη 7’’ (οι μικρότερες εκδόσεις εξοπλισμού θα διαθέτουν 5’’), ενώ το σύστημα καθισμάτων Magic Seats προσφέρει την γνωστή ευελιξία, ενώ το πορτμπαγκάζ χωρά 354 lt (884 lt με πεσμένα τα πίσω καθίσματα).

Honda-Jazz-3Το νέο Jazz βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το HR-V και εξοπλίζεται με νέας γενιάς  1.300άρη βενζινοκινητήρα της σειράς Earth Dreams Technology. Αποδίδει 102 PS στις 6.000 rpm και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο τύπου CVT. Συμβαδίζοντας με τα ευρωπαϊκά δεδομένα, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας αναμένεται πλήρης περιλαμβάνοντας σύστημα προειδοποίησης και αποφυγής σύγκρουσης, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, ενεργό cruise control κ.α. Προς τα τέλη του 2015 θα λανσαριστεί και η δεδομένη υβριδική εκδοχή με 1.500άρη κινητήρα και συνδυασμένη ισχύ στα 136 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!