NEA

Πράσινο φως για το «αγροτικό» της Jeep!

Jeep confirms new compact SUV and pickup

H αμερικανική εταιρία επιβεβαίωσε την παραγωγή ενός νέου SUV, καθώς και ενός pick-up που βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης…

Όπως είχαμε γράψει, το νέο SUV της Jeep θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο στην έκθεση της Νέας Υόρκης και θα αντικαταστήσει τα Compass και Patriot. Την είδηση επιβεβαίωσε το αφεντικό της Jeep, o Mike Manley, μιλώντας στο «The Detroit News», o οποίος είπε πως θα διατηρηθεί μία ονομασία από τις δύο, μιας και το Patriot είναι πιο… πατριωτικό για τους Αμερικάνους, ενώ το Compass είναι δημοφιλέστερο εκτός των εκεί συνόρων.

Εξίσου σημαντική είναι η επιβεβαίωση για το αγροτικό με τα σήματα της Jeep που θα βασίζεται στην επόμενη γενιά Wrangler. Η τελευταία θα λανσαριστεί τέλη 2017, ενώ το pick-up θα ακολουθήσει ένα χρόνο αργότερα, με τα δύο μοντέλα να κατασκευάζονται στο Toledo του Οχάιο. Νωρίτερα θα κάνει την παρουσίασή του και ένα concept που θα προλογίζει το… αγροτικό της Jeep.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!