NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Bugatti VGT ρεζιλεύτηκε στο Pebble Beach

Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε την πρωτότυπη Bugatti να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού, αυτή την φορά όχι για τα κάλλη της…

Bugati Vision Gran Turismo Runs Out Of Fuel In Pebble Beach (2)Αναμφίβολα οι άνθρωποι που ανέλαβαν να μεταφέρουν την πρωτότυπη Bugatti Vision Gran Turismo στο σόου που έγινε στην Καλιφόρνια δεν θα χαίρονται καθόλου βλέποντας αυτό το βίντεο (και ειδικά ο Σαουδάραβας πρίγκιπας που την απέκτησε, σύμφωνα με τις φήμες). Αρχικά, είχαν ξεχάσει να βάλουν βενζίνη στο ρεζερβουάρ και έτσι μετά από μερικές ξερογκαζιές έπρεπε να τρέξουν να την γεμίσουν με τον κλασικό τρόπο: με ένα μπιτόνι!

Bugati Vision Gran Turismo Runs Out Of Fuel In Pebble Beach (1)Βέβαια, δεν θέλει και πολύ να μείνει μία Bugatti από καύσιμο μιας και η κατανάλωση της Veyron κυμαίνεται στα περίπου 50 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα… Επίσης, δείτε την δυσκολία κατά το ανέβασμα πάνω στην ράμπα του φορτηγού. Μέχρι που κάποιος σκέφτηκε το πιο απλό: να την σπρώξουν με τα χέρια!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!