NEA

Έρχεται το ριζικά ανανεωμένο VW Golf!

Volkswagen Golf

Στα 42 χρόνια του Golf και μέχρι τα τέλη 2015, η VW είχε κατασκευάσει συνολικά 32.590.025 αυτοκίνητα με ρυθμό πώλησης ένα Golf κάθε 40 δευτερόλεπτα!

Αρχές Νοεμβρίου η VW θα παρουσιάσει την τελευταία εκδοχή της τωρινής γενιάς, η οποία αισθητικά θα παραπέμπει στα νέα Passat και Tiguan. Πέρα από την αισθητική προσαρμογή το Golf θα εναρμονιστεί και στα τελευταία δεδομένα σε ότι αφορά τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και διασύνδεσης smartphones, τομείς στους οποίους πιέζεται εμπορικά από τα premium μοντέλα της μικρής και μεσαίας κατηγορίας.

Οι αναβαθμίσεις αυτές του Golf και η μεταφορά τεχνολογίας, κυρίως από το Passat, γίνονται σχετικά εύκολα από τη στιγμή που και τα δύο βασίζονται στο μεταβλητό πλαίσιο MQB του ομίλου Volkswagen, το οποίο είχε εμφανιστεί στο λανσάρισμα της 7ης γενιάς του. Από πλευράς κινητήρων η σημαντική εξέλιξη ήταν η προσθήκη του 1.0 TSI των 116 ίππων. Στο ανανεωμένο Golf εξίσου σημαντική θα είναι παρουσίαση του νέου 1.5 TSI που θα αντικαταστήσει τον αντίστοιχο 1.400, ένα μοτέρ που ουσιαστικά δημιούργησε το downsizing.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!