NEA

To νέο Kia Ceed εθεάθη στην Κορέα (και από καλοκαίρι στον Καρέα)

Η νέα γενιά Ceed θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της τον Μάρτιο στην Γενεύη και θα έχει turbo κινητήρες καθώς και μία νέα mild hybrid ντίζελ έκδοση στα 48V. Στην Ελλάδα προς τα τέλη 2018.

Η γκάμα της Kia αυξάνεται και διευρύνεται. Έτσι μετά τα νέα Picanto, Rio και Stonic οι Κορεάτες θα παρουσιάσουν την άνοιξη τη νέα γενιά Ceed που θα ξεκινήσει να διατίθεται στις αγορές της Ευρώπης από το καλοκαίρι. Όπως μπορείτε να δείτε το νέο μοντέλο θα έχει την κλασική πλέον μάσκα της μάρκας με αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το Rio και το Stonic, αλλά και το πρωτότυπο proceed που είχαμε δει στην Φρανκφούρτη.

Το πίσω μέρος με τα κομψά φωτιστικά σώματα ολοκληρώνει ένα ισορροπημένο σχεδιαστικά σύνολο που δεν ρισκάρει με κάποιες ακρότητες. Στο εσωτερικό αναμένεται να υιοθετηθεί το εργονομικό στιλ του νέου Stonic. Η γκάμα των κινητήρων θα έχει στην βάση της τους βενζίνης στα 1.400 κ.εκ. (ατμοσφαιρικούς και turbo) και τους 1.000άρηδες υπερτροφοδοτούμενους, ενώ αργότερα στον diesel των 1.600 κ.εκ. θα προστεθεί και μία mild hybrid με δίκτυο 48V.

 

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!