NEA

Mercedes-Benz: Νέα Α-Class από 32.288€ – Νέα CLS από 85.186€

Η νέα A-Class αναμένεται να κυκλοφορήσει στην εγχώρια αγορά αρχές Ιουνίου οπότε και θα έχουμε την ευκαιρία να την δοκιμάσουμε στην ελληνική άσφαλτο…

Προς το παρόν οι πρώτες πληροφορίες μας κάνουν λόγο για τις αρχικές εκδόσεις της νέας A-Class όπου στην περίπτωση της A200 με το νέο turbo τρικύλινδρο μοτέρ των 1,33 λίρων και των 163 ίππων η τιμή πώλησης με μηχανικό σασμάν διαμορφώνεται στα 32.605€. Η έκδοση Α180d με τον 1.500άρη diesel των 116 ίππων ξεκινά από τις 32.288€ όταν η A250 με τον δίλιτρο των 224 ίππων θα τιμάται από 44.120€. Αναλυτικότερα οι τιμές πώλησης της νέας A-Class θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

H νέα Mercedes-Benz CLS έκανε ντεμπούτο στη σκηνή της αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής. Ο κ. Ιωάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της εκδήλωσης, η οποία φιλοξένησε κοινό και οικοδεσπότες πάνω στη σκηνή της αίθουσας «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής δημιουργώντας μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.  

Στη συνέχεια, ο κ. Νίκος Πρέζας Γενικός Διευθυντής Επιβατηγών Αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς και ο κ. Παναγιώτης Ριτσώνης, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Mercedes-Benz Ελλάς, προχώρησαν από κοινού στην επίσημη πανελλαδική παρουσίαση της νέας CLS και των υπηρεσιών Mercedes me με ένα πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να απολαύσουν «ζωντανά» τόσο το ελκυστικό νέο μοντέλο της μάρκας όσο και την ποικιλία των υπηρεσιών που περιλαμβάνει το Mercedes me. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εκδόσεις της νέας CLS, εδώ ο πλήρης τιμοκατάλογος της Mercedes-Benz.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!