NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο Hyundai Kona από 16.590 ευρώ

Το νέο, μικρό crossover της Hyundai ξεκινά την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και μία δελεαστική τιμή.

Το Hyundai Kona θα διατίθεται με σύγχρονα μηχανικά σύνολα βενζίνης και diesel, σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, Style, Premium και Distinctive. Η βασική έκδοση βενζίνης χρησιμοποιεί ένα υπερτροφοδοτούμενο σύνολο 1.0 λίτρου και 120 ίππων το οποίο συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων. Η τιμή της ξεκινάει από τα 16.590 ευρώ για την έκδοση εξοπλισμού Style και ανεβαίνει στα 17.590 και 19.690 ευρώ για τις εκδόσεις Premium και Distinctive αντίστοιχα. Για όσους επιθυμούν κάτι ισχυρότερο, το Kona φοράει και το σύγχρονο 1.6Τ σύνολο, των 177 ίππων, το οποίο συνοδεύεται από εφτάρι αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση. Εδώ η τιμή ξεκινά από τα 21.990 ευρώ και, αναλόγως πακέτου, ανεβαίνει στα 25.690 και 29.090 ευρώ.

Για τις εκδόσεις πετρελαίου οι τιμές ξεκινούν από τα 19.290 ευρώ, που αφορούν την 1.6D των 115 ίππων, με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων. Εδώ υπάρχουν δυο ακόμα εναλλακτικές, με τον ίδιο κυβισμό αλλά με αυξημένη ισχύ 136 ίππων. Αμφότερες εφοδιάζονται με το 7-DCT κιβώτιο της εταιρίας και διαφέρουν ως προς την κίνηση. Το μεν προσθιοκίνητο μοντέλο Θα ξεκινά από τα 21.290 ευρώ, ενώ το τετρακίνητο από τα 23.990 ευρώ.

Σχετικά με τον εξοπλισμό, η βασική έκδοση Style περιέχει, μεταξύ άλλων, ESP, 6 αερόσακους, σύστημα start/stop, τροχούς αλουμινίου 16 ιντσών, καθώς και τα συστήματα Smart Sense HSACS (εκκίνησης σε ανηφόρα), DBC (ελέγχου καθόδου σε κατηφόρα), LDW (προειδοποίησης εκτροπής πορείας), LKA (υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας) και DAW (προειδοποίησης απόσπασης προσοχής οδηγού) και προαιρετικά σύστημα αυτόματης πέδησης.

Επιπροσθέτως σε αυτά, η έκδοση Premium θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αυτόματο κλιματισμό, έξυπνο κλειδί με αισθητήρα εγγύτητας, μπουτόν εκκίνησης κινητήρα και έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών. Όσο για την κορυφαία έκδοση Distinctive, θα φέρει επιπρόσθετα σύστημα ανίχνευσης τυφλού σημείου, σύστημα ανίχνευσης κάθετα διερχόμενων οχημάτων κατά την όπισθεν και τροχούς 17 ιντσών.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!