NEA

Ford S-Max & Galaxy με νέους πετρελαιοκινητήρες

Η γκάμα των γνωστών MPV αναβαθμίζεται με νέες diesel εκδόσεις και ορισμένες τεχνολογικές βελτιώσεις…

Ο νέος πετρελαιοκινητήρας 2.0 EcoBlue περνά κάτω από το καπό των δύο μεγαλύτερων MPV της Ford. Με το μονό turbo το μοτέρ αποδίδει 120, 150 και 190 ίππους ενώ στην κορυφαία bi-turbo εκδοχή η ισχύς ανεβαίνει στα 240 άλογα. Παράλληλα προστίθεται και ένα νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων με τον χαρακτηριστικό πιεζοπεριστροφικό διακόπτη που αντικαθιστά το παραδοσιακό λεβιέ (κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στο νέο Focus).

Δείτε πως λειτουργεί ο νέος EcoBlue πετρελαιοκινητήρας της Ford [vid]

Για όσους την χρειάζονται προαιρετικά θα υπάρχει και τετρακίνηση (Intelligent All-Wheel-Drive) ενώ ο εξοπλισμός ασφάλειας περιλαμβάνει βελτιωμένα συστήματα όπως το BLIS (αναγνώρισης τυφλού σημείου) με εμβέλεια ανίχνευσης στα 18 μέτρα. Το ενεργητικό cruise control συνδυάζεται με λειτουργία Stop&Go, ενώ οι Vignale εκδόσεις έχουν μέχρι και σύστημα ηχοακύρωσης (Active Noise Cancellation). Η οθόνη της κεντρικής κονσόλας ξεκινά από 4 ίντσες και φτάνει τις 10 στην κορυφαία έκδοση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

      1. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Εάν μπορέσετε, μάθετε περισσότερα και για την τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας (έστω στο περίπου), για τα νέα αυτά σύνολα κινητήρων, στο S-Max.

        1. Καλησπέρα, σχετικά με το S-Max το μοντέλο είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. Το επόμενο θα έρθει προς το τέλος του χρόνου και πάλι κ.π. και θα είναι ακριβότερο από το τωρινό μοντέλο δίχως να υπάρχουν ακόμη τιμές. Εδω θα βρείτε τις πιο πρόσφατες Ford: https://www.caroto.gr/static/media/2013/05/%CE%A4%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-Ford_%CE%99%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-2018.x98640.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!